In deze workshop ligt de focus op het opbouwen en decoreren van een spectaculaire taart. Wil je ook in staat zijn om een taart te maken zoals je ze voorbij ziet komen op Instagram; strak afgesmeerd en prachtig gedecoreerd? Dan is dit de workshop voor jou! Deze workshop wordt in het Engels gegeven.
Tijdens deze workshop ga je leren hoe je je taart goed vult, opbouwt, afsmeert en decoreert. Samen maken we de perfecte botercrème die je zelf kan kleuren. De cake en vulling liggen al klaar zodat jij je kan focussen op het opbouwen en decoreren. Je leert de tips en tricks voor het stevig opbouwen en strak afsmeren van je taart en gaat aan de slag met verschillende decoratietechnieken zoals een marmer-effect en rozetten spuiten. Tot slot gaan we samen een chocoladedrip maken waarmee je je taart kan afmaken en je deze kan decoreren met heerlijke macarons en sprinkles. Deze workshop wordt in het Engels gegeven.
Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.
Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bij annulering van deelname vanaf 1 week voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 1 week voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.
Alvaro komt uit Brazilië en woont al geruime tijd in Groningen. Met passie en plezier bakt hij prijswinnende macarons, vegan macarons en cakes. Zijn enthousiasme voor het vakgebied is aanstekelijk en hij weet zijn kennis op een laagdrempelige manier over te brengen. In Groningen heeft hij zijn eigen winkel, Smaakaron. Ben je in de buurt? Stap dan gerust even binnen!
Meer over SmaakaronVanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.
De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.
Bij een workshop op maat kan ik met bijna alles rekening houden. Belangrijk is om van te voren de wensen goed te bespreken omdat er vaak speciaal ingekocht moet worden.