Ben je gek op chocolade en heb je altijd al zelf bonbons willen maken? Dan is deze workshop zeker wat voor jou! In deze workshop neemt chocolatier Sam van Gemmert je mee in de wereld van chocolade en leer je bonbons maken.
In deze workshop leer je met chocolade werken. Zowel smaak als vormgeving komt hierbij aan bod. Je gaat bonbons decoreren, leren hoe je chocolade tempereert en een eigen ganache vulling maken. Dit alles onder leiding van chocolatier Sam van Gemmert. Na afloop neem je alle zelfgemaakte lekkernijen mee naar huis en krijg je de recepten digitaal toegestuurd.
Is de workshop volgeboekt? Stuur een mail om op de wachtlijst geplaatst te worden. Bij een afmelding wordt er contact met je opgenomen.
Heb je dieetwensen/allergieën? Geef dit bij het afrekenen aan in het veld opmerkingen. Neem altijd eerst contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bij annulering van deelname vanaf 3 dagen voor aanvang van de workshop is geen restitutie mogelijk. Bij annulering vanaf 3 weken tot 3 dagen voor de workshop wordt 50% van het bedrag gerestitueerd.
Sam van Gemmert is chocolatier en eigenaar van BitterZoet Chocolade. Chocolade heeft al van jongs af aan zijn interesse. Tijdens zijn werk als patissier bij De Librije in Zwolle leerde hij patisserie op een gastronomische manier te benaderen. Tegenwoordig richt Sam zich op het combineren van chocolade met wildgeplukte en lokale ingrediënten. Hij benadert zijn bonbons als een gerecht, wat tot verrassende resultaten leidt.
Meer over BitterZoet ChocoladeTijdens de workshops op inschrijving zijn individuele aanpassingen niet altijd mogelijk. Dit hangt erg af van de wensen en het soort workshop en zal altijd even overlegd moeten worden. Neem daarom contact op om te bespreken wat mogelijk is. Bij een workshop op maat kan bijna altijd rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen omdat het programma en menu speciaal voor jou worden samengesteld. Kijk voor meer informatie hierover bij de workshops op maat.
De prijzen zoals aangegeven op de website zijn inclusief koffie en thee. Alle overige drankjes die genuttigd worden (frisdranken, bier en wijn) kunnen na afloop van de workshop afgerekend worden.
Vanaf 8 personen is het mogelijk om voor je eigen groep een workshop op maat te organiseren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina workshops op maat.